Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. októbra 2023 o 9:35
Čas čítania 0:53

Beňová zareagovala na Pellegriniho vyjadrenia o jej arogantnom správaní. Moje vyjadrenie bolo úprimné a srdečné, odkázala mu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Europoslankyňa nerozumie, prečo sa Pellegriniho jej vyjadrenia dotkli.

Europoslankyňa za Smer-SD Monika Beňová povedala, že ju mrzí, že sa Petra Pellegriniho dotklo jej vyjadrenie o tom, či Smer presvedčí Hlas o zostavení spoločnej vlády. Beňová novinárov po volebnej noci so sebaistým smiechom ubezpečila, že stranu Hlas v rokovaniach určite presvedčia. Beňovú mrzí, že Pellegrini toto konštatovanie považoval za arogantné, píše denník SME.

„Mrzí ma to, že to považoval za arogantné. Pre mňa to bolo srdečné a úprimné. Nebolo to myslené sarkasticky ani zlomyseľne. Mrzí ma, že to tak bolo odprezentované,“ povedala Beňová pre denník.

Beňová zároveň potvrdila, že koalíciu Smer, Hlas a SNS považuje za jedinú logickú. Zároveň však povedala, že nerozumie, prečo sa Pellegriniho jej výrok dotkol. „Vôbec neviem, prečo sa ho to dotklo. Ale keďže som počula, že sa ho to dotklo, tak som mu včera napísala, že ma to mrzí,“ vyjadrila sa europoslankyňa.

Pellegrini sa nepovažuje za „podržtašku“ Roberta Fica

TV Joj zverejnila video, v ktorom Beňová médiám s absolútnou istotou odpovedala na otázku, či sa Smeru podarí presvedčiť Hlas. „Hlas? Jasné,“ odpovedala pobavene a s úškrnom odkráčala preč. 

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:01 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Pellegrinimu sa toto vyjadrenie nepáčilo a reakcia Beňovej vraj bola arogantná. „Poviem to na rovinu, takéto správanie pani europoslankyne považujem za urážlivé. Možno mala v hlave po prehýrenej noci niečo viac ako len myšlienky,“ povedal. Upozornil Smer aj na to, že práve od Hlasu závisí, aká koalícia vznikne. 

beňová pellegrini
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia