Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
8. októbra 2023, 13:24
Čas čítania 0:54

Naháňačka v Košiciach: Mladý vodič Touarega poškodil päť áut, pri sebe mal aj kryštalickú látku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po zadržaní bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

Policajná naháňačka v Košiciach si v sobotu večer vyžiadala poškodenie piatich áut. Muž vo veku 33 rokov, ktorý policajtom unikal, mal zadržaný vodičský preukaz. On i jeho spolujazdkyňa mali pri sebe aj podozrivú látku. Dvojica skončila v cele policajného zaistenia. O prípade píše Polícia SR – Košický kraj na svojom Facebooku. Podrobne tam opísala nebezpečné správanie vodiča za volantom. 

„Ani na opakované výzvy, aby vozidlo zastavil, nereagoval, namiesto toho ‚dupol na plyn‘ a s autom začal unikať po uliciach Košíc. Nerešpektoval svetelné dopravné značenie ‚Stoj“, rútil sa vysokou rýchlosťou, na jednej z križovatiek ulíc chcel obísť vozidlá, ktoré v tom čase stáli na križovatke, preto s autom vyšiel na chodník, a tak priamo ohrozil život a zdravie nielen chodcov, ale aj iných účastníkov cestnej premávky, ktorí sa tam v tom čase nachádzali, a na Slnečnej ulici sa len tak tak vyhol nárazu do stromu, namiesto neho však narazil do tam zaparkovaného vozidla zn. BMW,“ píše polícia. 

Po naháňačke však čakal vodiča návrat do krutej reality. Po tom, čo vyskočil z vozidla, sa chcel vydať na útek, čo sa mu však nepodarilo. Padol totiž rovno do náručia polície. Okrem toho, že porušil pravidlá cestnej premávky, mal pri sebe aj neznámu bielu kryštalickú látku. 

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

„Vodič aj jeho spolujazdkyňa boli po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnení do cely policajného zaistenia a začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť,“ dopĺňa polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia