Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová TASR
9. októbra 2023, 16:48
Čas čítania 1:11

VIDEO: Zúfalá matka hľadá 22-ročnú dcéru, ktorá zmizla po útoku na festival v Izraeli. V Gaze niekto použil jej kreditnú kartu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Matka verí, že jej dcéru Hamas iba uniesol, no stále žije.

Po útoku teroristického hnutia Hamas na festival v Izraeli zostáva nezvestných množstvo ľudí. Nezvestnou je naďalej aj 22-ročná Nemka Shani Louk, ktorá do Izraela pricestovala práve na hudobný festival Supernova, informuje Insider.

Jej matka teraz natočila video, v ktorom prosí o akékoľvek informácie o svojej dcére. Naposledy s ňou komunikovala v sobotu 7. októbra, no odvtedy o nej nemá žiadne informácie. Jej kreditná karta bola údajne použitá v Pásme Gazy, čo nasvedčuje tomu, že Louk bola z festivalu unesená.

Na sociálnych sieťach sa medzičasom objavilo video, ktoré zachytáva teroristov z Hamasu prevážajúcich telo nehybnej ženy v uliciach Gazy. Na záberoch ľudia spoznali tetovania a vlasy Shani Louk, no nikto zatiaľ nepotvrdil, či skutočne išlo o mladú Nemku, a ak áno, v akom stave sa nachádza.

Jej matka vo svojom vyhlásení potvrdila, že na videu identifikovala svoju dcéru, no verí, že Shani je živá a Hamas ju iba uniesol.

Počas útoku na hudobný festival zomrelo najmenej 260 ľudí

Najmenej 260 tiel objavili izraelskí záchranári na mieste, kde sa konal hudobný festival Supernova, na ktorý v sobotu ráno zaútočili palestínski militanti. Oznámila to v nedeľu večer izraelská záchranná služba ZAKA, informuje TASR podľa agentúr DPA a AP odvolávajúcich sa na izraelské médiá.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Militanti z Hamasu vtrhli v sobotu ráno na hudobný festival, ktorý sa konal neďaleko kibucu Re´im, a to pri hranici Izraela s Pásmom Gazy. Následne začali strieľať na účastníkov. Podľa správ izraelských médií zároveň z miesta uniesli mnoho ľudí do Pásma Gazy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia