Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
19. októbra 2023, 6:45
Čas čítania 0:35

PREHĽAD: Cez víkend obmedzia dôležité dopravné úseky na D1. Šoféri sa musia pripraviť na zdržanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

NDS upozorňuje na víkendové dopravné obmedzenia.

Diaľnica D1 na estakáde Mierová – Senecká bude počas nadchádzajúceho víkendu čiastočne uzatvorená. Uzávera bude v strednom jazdnom pruhu pravého mosta v smere do Senca na kilometri 8,25. TASR o tom informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Eva Žgravčáková.

Obmedzenie sa začne v piatok 20. októbra od 22.00 h a malo by trvať do nedele 22. októbra 22.00 h. Doprava počas trvania prác v smere do Petržalky bude bez obmedzení. Dôvodom uzávery je oprava vozovky. NDS prosí vodičov, aby dbali na bezpečnosť pracovníkov a dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami.

Cez víkend úplne uzatvoria dva diaľničné tunely

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na úplnú uzáveru diaľničných tunelov Žilina a Ovčiarsko z dôvodu jesennej údržby. Uzávera potrvá od štvrtka 19. októbra od 12.00 h do nedele 22. októbra do 20.00 h. TASR o tom informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková. Doplnila, že doprava bude presmerovaná na súbežné cestné komunikácie.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru na diaľnici D1 na Spiši.
Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru na diaľnici D1 na Spiši. Zdroj: FB/Národná diaľničná spoločnosť
Domov
Zdieľať
Diskusia