Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. októbra 2023 o 18:12
Čas čítania 0:43

Raper Palermo si už odpykáva v Leopoldove svoj trest. Toto sú jeho posledné slová pred nástupom do väzenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Raper si v leopoldovskej väznici odpykáva svoj desaťročný trest.

Pavol Mlynárik, známy predovšetkým ako raper s prezývkou Palermo, dostal desaťročný úhrnný trest väzenia za organizovanú drogovú trestnú činnosť. Aktuálne si už svoj trest odpykáva v leopoldovskej väznici. 

V jeho posledných slovách pred nástupom do basy oľutoval svoje činy a skonštatoval, že je to tak, ako to je. V mladosti vraj nemal dostatočne veľa rozumu, a teraz si to odpyká. Vraj je s tým už stotožnený, povedal pre Noviny.sk.

„Už je tak, ako to je, treba to ísť nastúpiť, vidíte, tam je brána, neutiekol som a idem na to. Dá sa pripraviť v rámci toho, že si to môžeš v hlave nejako upratať a proste vbehnúť do toho,“ vyhlásil. Podľa vlastných slov mu bude najviac chýbať syn a rodina. 

25. októbra 2023 o 20:00 Čas čítania 3:22 Vyleziem o 10 rokov, môj nový hotel je Leopoldov: Palermo sa v novinke lúči so slobodou, oddnes nastupuje do väzenia Vyleziem o 10 rokov, môj nový hotel je Leopoldov: Palermo sa v novinke lúči so slobodou, oddnes nastupuje do väzenia

Palermo sa drogovej trestnej činnosti začal venovať v roku 2007. Väčší biznis rozbehol v roku 2011, keď sa dal dokopy so skupinou Dunčovcov, od ktorých každý mesiac odoberal sto až tristo gramov metamfetamínu a ten ďalej predával. Sudkyňa Pamela Záleská informovala, že Palermo predal za obdobie od roku 2010 do roku 2015 so spolupáchateľom asi 39 kilogramov metamfetamínu v hodnote 1,2 milióna eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia