Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. novembra 2023 o 21:23
Čas čítania 0:39

Zomierajúca žena zorganizovala finančnú zbierku pre druhých ľudí. Jej hodnota sa vyšplhala na 70 miliónov dolárov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Američanka pred smrťou rozbehla dôležitú zbierku.

Tridsaťosemročná Američanka Casey McIntyre, ktorá 12. novembra zomrela na rakovinu vaječníkov, počas svojho života zorganizovala finančnú zbierku, ktorá má druhým ľuďom pomôcť zaplatiť medicínske dlhy, informuje portál NPR.

„Milovala som každého jedného z vás celým svojím srdcom a prisahám, že som vedela, ako hlboko som bola milovaná ja. Na oslavu svojho života som zariadila odkúpenie zdravotných dlhov iných a ich následné zničenie,“ napísala McIntyre na sociálnej sieti X.

Pomocou kampane vyzbierala viac ako 680 000 dolárov. To sa rovná takmer 70 miliónom dolárov zdravotného dlhu Američanov v celej krajine. Nadácia RIP Medical Debt skupuje dlhy rovnako ako akákoľvek inkasná spoločnosť. Namiesto zárobku však iba oznámia dlžníkom, že ich dlh bol zmazaný.

Domov
Zdieľať
Diskusia