Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. decembra 2023 o 20:20
Čas čítania 0:28

Opitý vodič na bratislavskom parkovisku poškodil 6 áut. Policajtom chcel utiecť v MHD

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia muža obvinila z niekoľkých prečinov.

31-ročný opitý vodič Mário H. sa v Bratislave snažil vyjsť z parkoviska a poškodil pri tom 6 áut. Polícia mu pri dychovej skúške namerala až 1,35 promile, informujú policajti na Facebooku. 

„V odjazde z parkoviska mu zabránila rampa, ktorá sa neotvorila. Únikovú cestu s vozidlom hľadal aj jazdou cez kríky. Ani to mu však nevyšlo. Jeho konanie spozorovali zamestnanci servisu. 31-ročný Mário H. vystúpil z vozidla a utiekol smerom k najbližšej zastávke MHD, kde nastúpil do autobusu,“ píše polícia v statuse.

Policajná hliadka muža zadržala a pri kontrole zistila, že páchateľ má zákaz viesť motorové vozidlá. Vyšetrovateľ ho obvinil z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia