Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. decembra 2023 o 13:44
Čas čítania 0:30

Andrej Danko kandidátom na prezidenta? Straníci naňho tlačia, vraj je to jeho povinnosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Danko vraj nebude čakať, kým sa Pellegrini rozhodne.

Líder SNS Andrej Danko rokuje s predsedom Národnej rady SR Petrom Pellegrinim o jeho prípadnej prezidentskej kandidatúre, uviedol to na stredajšej tlačovej konferencii. Odmieta, že by mu dal ultimáta. Podčiarkol však, že SNS sa musí zodpovedne rozhodnúť o svojom postupe.

„Nemôžeme si dovoliť čakať do 15. januára. To, ako sa Pellegrini rozhodne, to je čisto jeho vec, rešpektujem stranu Hlas-SD,“ povedal Danko. Podotkol však, že aj SNS si musí stanoviť postup a rozhodnúť o prípadnej podpore niektorého kandidáta.

Danko už počas víkendu avizoval, že SNS by mala o svojom postupe rozhodnúť na sneme. Ten by sa mohol podľa jeho slov konať medzi sviatkami. Ozrejmil, že časť SNS hovorí o podpore Štefana Harabina a časť o tom, že je Dankovou povinnosťou kandidovať v záujme zachovania zjednocovania národných strán.

Anketa:
Bol by Andrej Danko dobrým prezidentom?
Áno.
Nie.
Chskym?
Áno.
12 %
Nie.
34 %
Chskym?
54 %
Domov
Zdieľať
Diskusia