Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
19. januára 2024, 11:55
Čas čítania 0:27

VIDEO: Zlodej si pri vykrádaní pražskej benzínky urobil kávu. Polícia ho zadržala, práve keď ju začal popíjať

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zlodej chcel okrem finančnej hotovosti ukradnúť sladkosti a cigarety.

Česká polícia zverejnila na Facebooku videozáznam z lúpeže čerpacej stanice v Prahe. 45-ročný muž si pri lúpeži urobil kávu a jedol čokoládovú tyčinku pri tom, ako z pokladne vyberal finančnú hotovosť. 

„Keď sa mu konečne podarilo dostať sa na benzínku, jeho prvé kroky viedli priamo ku kávovaru. Z držiaka si vytiahol papierový pohár, ktorý postavil pred kávovar, a stlačil tlačidlo s vybranou kávou. Voľnú chvíľu pri príprave kávy využil zjedením tyčinky a výberom cigariet z regálu. Neskôr prešiel k pokladni, z ktorej vybral všetku finančnú hotovosť,“ napísala polícia na Facebooku. 

Zlodeja polícia zadržala práve vo chvíli, keď si prvýkrát odpil z kávy. Okrem odcudzenej finančnej hotovosti uňho našli niekoľko cudzí dokladov totožnosti. Polícia aktuálne pátra po detailoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia