Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
20. januára 2024, 9:58
Čas čítania 0:27

AKTUÁLNE: Petru Vlhovú odviezol vrtuľník do nemocnice po hrozivom páde na pretekoch v Jasnej

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jej zdravotný stav nie je zatiaľ známy. Sezóna sa pre ňu pravdepodobne práve skončila.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová hrozivo spadla počas obrovského slalomu Svetového pohára v Jasnej. Prišli po ňu kanadské sane aj helikoptéra, ktorá ju podľa informácií zo živého prenosu pretekov mala transportovať do nemocnice. Jej zdravotný stav zatiaľ nie je známy. Po páde sa však niekoľko minút nevedela postaviť.

Petra Vlhová nezvládla nástrahy náročnej trate. Už vo vrchnej časti si zle nabehla do oblúka a snažila sa to zachrániť, no stratila rovnováhu, ľahko sa položila na bok a pri snahe o postavenie veľmi nepríjemne spadla. Jej tlačová hovorkyňa sa vraj k situácii vyjadrí neskôr. 

Nehodu mala aj prvá pretekárka, líderka disciplíny a jedna z najväčších favoritiek obrovského slalomu Federica Brignoneová, ktorá vypadla z pretekov už na štvrtej bránke.

Petra VlhováPetra VlhováAktuálna fotografia z pretekov v Jasnej, kde Petra Vlhová spadla.Obrovský slalom v Jasnej, fanúšikovia
Zobraziť galériu
(4)

Domov
Zdieľať
Diskusia