Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. februára 2024, 20:58
Čas čítania 0:21

Opitý Slovák požiadal policajtov, aby ho odprevadili domov. Pod vplyvom alkoholu sa odviezol priamo pred policajnú stanicu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia ho na mieste zadržala.

Kysucká polícia rieši bizarný prípad opitého muža za volantom. Ten sa pod vplyvom alkoholu na svojom aute značky Ford Focus odviezol až k policajnej stanici, informujú policajti na Facebooku.

„Následne zastavil pred budovou polície, vystúpil z vozidla a cez linku 158 privolal hliadku. Dôvod volania uviedol, že v miestnom bare vypil niekoľko pív a žiada, aby ho odprevadili domov,“ píšu policajti v statuse.

Štyridsaťjedenročného muža podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,31 promile alkoholu. Následne ho zadržali na osobnej slobode. Policajt voči nemu vzniesol obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia