Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
14. februára 2024, 15:11
Čas čítania 0:29

VIDEO: Šimkovičovej virálny prejav má pokračovanie. Ľudia pri jej angličtine zdvíhali obočie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šimkovičová odvčera baví slovenský internet.

Novinár Rasťo Iliev na Instagrame zdieľal ďalšiu časť z príhovoru ministerky Martiny Šimkovičovej v Abú Zabí. Šéfka rezortu vystúpila na panelovej diskusii o kvalitnom celoživotnom vzdelávaní v kultúre prostredníctvom kultúrnej rozmanitosti.

Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy poukázal na to, že časť prejavu ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej z konferencie v Abú Zabí pôsobí dojmom, ako keby ho niekto napísal pomocou ChatGPT. 

Jedna pasáž z jej vyjadrenia si protirečí s ďalším výrokom. Šimkovičová vyzdvihla dôležitosť ochrany jedinečnosti kultúrnych prejavov a zároveň označila rozmanitosť za prirodzenú.

„No zároveň platí, že národy by si mali chrániť jedinečnosť svojich kultúrnych prejavov, pretože rozmanitosť je prirodzenou súčasťou formovania kultúrnej identity každého národa,“ povedala. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa R a s t o I l i e v (@rastoiliev)

Domov
Zdieľať
Diskusia