Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
16. februára 2024, 20:37
Čas čítania 0:36

VIDEO: Agresívny muž v Prahe bránil mladíkovi odísť z koľajiska. Brutálne ho zhodil naspäť dole a skopol mu veci

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Polícia zverejnila videozáznam, ktorý zachytáva celú situáciu.

V metre na Hlavnom nádraží v Prahe došlo k hrozivému incidentu. Neznámy muž bránil mladíkovi vyliezť z koľajiska. Hrozilo tak, že ho zrazí vlak. Informovala o tom Polícia ČR, ktorá zverejnila videozáznam zachytávajúci celú situáciu.

Na ňom vidno, ako mladík hodil na koľajisko neznámy predmet. Následne za ním skočil a z druhej strany sa pokúsil vyliezť. V tom sa mu však snažil zabrániť neznámy muž. Rukami ho strkal naspäť na koľaje a nedovolil mu vyliezť hore. Dokonca mu dole zhodil aj jeho osobné veci.

Agresívny muž zároveň chlapca odstrčil na koľajnice, po čom ten zostal nehybne ležať. Hneď po prebratí sa mu už, našťastie, podarilo vyliezť na nástupište. Následne nastúpil do prichádzajúceho vlaku a odišiel.

Celý incident si všimol jeden z okoloidúcich, ktorý vzápätí kontaktoval políciu. Agresora sa im však stále nepodarilo nájsť. Českí policajti preto vyzvali ľudí, ktorí obidvoch mužov poznajú, aby kontaktovali linku 158 a poskytli tak informácie o ich pohybe.

Domov
Zdieľať
Diskusia