Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
17. februára 2024, 11:28
Čas čítania 0:50

Populárna streamovacia služba pripravuje veľké zmeny: zavedie reklamy a zdraží bežné predplatné

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bežné predplatné zdražie o dve eurá mesačne.

Populárna streamovacia služba SkyShowtime oznámila, že zavádza reklamy. Uvedie totiž nové predplatné s názvom Štandardné s reklamami. Existujúce predplatné dostane názov Štandardné Plus a nebude obsahovať reklamy, no výrazne zdražie. Upozornil na to portál Rewind

„Predplatiteľom, ktorí majú Štandardné predplatné s reklamami, sa bude zobrazovať reklama. Počas prehliadania knižnice titulov sa nezobrazujú žiadne reklamy. Hoci frekvencia a trvanie reklám sa líšia, predplatiteľom sa budú zobrazovať v priemere približne 4 minúty reklám za hodinu,“ vysvetlila platforma SkyShowtime pre Rewind. 

Do 22. apríla 2024 bude stále dostupná súčasná verzia predplatného, ktorá aktuálne stojí 5,99 €. Po novom bude v ponuke predplatné Štandardné Plus (bez reklám) za 7,99 € mesačne a 62,99 € ročne, pri ktorom ťa nebudú rušiť reklamy. Štandardné predplatné s reklamami bude stáť 4,99 € mesačne a 39,99 € ročne.

Ponúknu rovnaký obsah

Monty Sarhan, generálny riaditeľ SkyShowtime, uviedol, že všetky verzie predplatného budú ponúkať rovnaký obsah. „Spustením nášho nového Štandardného predplatného s reklamami služba SkyShowtime i naďalej vedie z hľadiska ceny a kvality, pretože poskytuje zákazníkom ešte dostupnejšiu ponuku zábavy pre celú rodinu,“ podotkol.

16. mája 2024, 15:00 Čas čítania 2:46 Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom

SkyShowtime bude prvou streamovacou službou, ktorá spustí predplatné s reklamami na všetkých svojich dvadsiatich trhoch v Európe, a to vrátane Česka a Slovenska. Zavádzanie reklám v streamovacích službách je spôsobené hlavne stagnáciou predplatiteľov a vysokou zadlženosťou.

SkyShowtime
Zdroj: SkyShowtime (Twitter)
Domov
Zdieľať
Diskusia