Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. februára 2024, 18:48
Čas čítania 0:27

V zariadení pre seniorov v Košiciach zasahovala polícia. Agresívny muž hrýzol do krku klientov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Museli k nemu privolať záchranku.

V domove sociálnych služieb a zariadení pre seniorov v Košickej Barci zasahovala v stredu 28. februára ráno polícia. Jeden z klientov vraj podľa informácií Korzára napádal ostatných ľudí.

43-ročný agresívny muž údajne škrtil klientov a niekoľkých pohrýzol do krku. Incident sa zaobišiel bez zranení ostatných. „Áno, bola tu polícia. Odviedla v spolupráci so záchrankou jedného muža. Bol agresívny. Občas sa to stáva, nie je to však príliš časté,“ povedal portálu zamestnanec.

Výjazd potvrdila aj polícia. „Išlo o osobu, u ktorej už bolo v minulosti zaznamenané agresívne správanie,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

K mužovi museli privolať aj záchranku. Hovorkyňa operačného strediska informovala, že muž mal úraz v driekovej oblasti. Nie je potvrdené, ako sa zranil. 

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia