Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
29. februára 2024, 8:56
Čas čítania 0:30

Pozor na dopravné obmedzenie pri Strečne. Vodiči sa musia pripraviť na uzavretie premávky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Doprava bude obmedzená v oboch smeroch.

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia na ceste I/18 Strečno. Na ceste plánujú vykonávať práce, počas ktorých sa budú umiestňovať betónové zábrany s ochrannými sieťami. Vodiči sa musia pripraviť na krátkodobé uzavretie premávky v oboch smeroch. 

Obmedzenie sa začne 29. februára od 19.00 h. „Počas prác môže dôjsť ku krátkodobému obmedzeniu cestnej premávky,“ napísali policajti na Facebooku.

Doprava bude pri Strečne obmedzená aj 1. a 2. marca. Vodiči sa musia pripraviť na to, že v piatok budú dopravu budú od 20.00 do 8.00 h riadiť striedavo v jednom pruhu. Rovnako to bude aj v sobotu 2. marca.

Policajti upozorňujú aj na to, že dopravu budú musieť obmedziť aj v oboch smeroch. „Pri prácach, vykladaní betónových panelov, bude na nevyhnutne potrebnú dobu uzatváraná premávka v obidvoch smeroch,“ dodali policajti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia