Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
17. marca 2024, 7:52
Čas čítania 0:55

FOTO: Zvolenčanov trápi fantóm, ktorý poškodzuje autá. Môže za to zlá parkovacia politika, myslia si

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia v meste po viacerých podobných incidentoch s poškodenými autami údajne zvýšila hliadky.

Zvolenčania sú pobúrení. Niektorí z nich si totiž v sobotu ráno 16. marca našli na Ulici Milana Rastislava Štefánika poškriabané autá. O probléme v mestskej skupine na Facebooku informoval jeden z poškodených obyvateľov. „Dnes ráno na M. R. Štefánika, len ruky polámať,“ napísal používateľ František, ktorý zverejnil fotky poškrabaných áut. 

„Parkoval som vedľa bieleho auta. Auto bolo bez parkovacej karty a EČV je RA (Revúca). Sú to len moje domnienky, ale možno pohnútky páchateľa tohto primitívneho činu boli, že nenašiel miesto na zaparkovanie a mal na to oprávnenie na rozdiel od vodiča auta z iného okresu. A toto presne môže spôsobiť aj nedotiahnutá parkovacia politika na Západe (sídlisko, pozn. red.),“ napísal v komentároch používateľ Dušan.

„Neviem, možno sa mýlim, ale príde mi to, akoby to nejaké dieťa spravilo, lebo keď si všímam príspevky poškriabaných áut od dospelého človeka je to jedna, max dve dlhé čiary po dverách,“ myslí si ďalší.

O podobné skúsenosti sa v komentároch podelilo viacero majiteľov áut. „Mne sa stalo to isté. Nebývam na sídlisku Západ, bola som pozrieť mamu a dáky ‚dobrák‘ mi tam poškriabal celú ľavú stranu auta, evidentne sa v tom niekto vyžíva, poškodzovať cudzí majetok,“ napísala Ivana.

10. mája 2024, 18:30 Čas čítania 3:19 Obce dostávali dotácie na športoviská, ktoré dokončili po termíne. Asfaltovali v mraze s tichým súhlasom štátu  Obce dostávali dotácie na športoviská, ktoré dokončili po termíne. Asfaltovali v mraze s tichým súhlasom štátu

„Sídlisko Západ to isté pár týždňov dozadu. Tri nové auta poškriabané pred panelákom, bolo nám povedané, že zvýšia hliadky,“ prezradila Barbora. Terka sa zas v komentároch zdôverila, že vo štvrtok jej niekto odtrhol spätné zrkadlo. „Len ruky takým dolámať,“ dodala.

Auto, škrabance
Zdroj: FB/Zvolen - fórum
Domov
Zdieľať
Diskusia