Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
26. marca 2024, 15:23
Čas čítania 0:28

Tohtoročný rekordér: Vodič v Piešťanoch nafúkal takmer 6 promile. Policajtov zaujal kľukatou jazdou po ceste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia apeluje na vodičov, aby si nesadali za volant pod vplyvom alkoholu.

Polícia Slovenskej republiky informuje na sociálnej sieti o vodičovi, ktorý v Piešťanoch šoféroval s takmer 5,79 promile alkoholu v krvi. Šofér na seba upozornil kľukatou jazdou po vozovke. S hliadkou spolupracoval a podrobil sa dvom dychovým skúškam.

„Krátko po polnoci totiž na Ulici Vrbovskej v Piešťanoch prechádzal nekoordinovane z pruhu do pruhu. Striebornú Škodu Octavia sa preto rozhodli okamžite skontrolovať,“ informuje polícia.

Policajti nezodpovedného muža eskortovali do cely policajného zaistenia. Tam si počká na rozhodnutie súdu o vine a treste. Podľa zákona je podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Polícia apeluje na vodičov, aby si nesadali za volant a neriadili vozidlo pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky. „Je to nielen nezodpovedné, ale najmä nebezpečné,“ dodali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia