Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
17. apríla 2024, 7:25
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Juraj Slafkovský posilní slovenský hokejový tím na MS v Česku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O správe informoval Eric Engels z televíznej stanice Sportsnet.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský posilní Slovensko na blížiacich sa majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa budú konať v susednom Česku. Mladá hokejová hviezda odohrala svoj posledný zápas sezóny v zámorskej NHL, čo jej umožňuje prísť domov a pomôcť posilniť slovenský tím na majstrovstvách sveta. O správe informoval Eric Engels z televíznej stanice Sportsnet na sociálnej sieti X (bývalý Twitter). 

Majstrovstvá sveta v hokeji 2024 sa začínajú v Česku od 10. mája. Finálový zápas prebehne 26. mája. Zápasy budú hostiť mestá Praha (O2 Arena) a Ostrava (Ostravar Aréna). Slovensko sa predstaví v skupine B v Ostrave spolu s USA, Nemeckom, so Švédskom, s Lotyšskom, Francúzskom, Kazachstanom a Poľskom. Slovenský tím nebudú reprezentovať hráči z KHL. 

Späť
Zdieľať
Diskusia