Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
18. mája 2024 o 12:27
Čas čítania 0:33

Muž škrtil ženu v bratislavskej MHD. Agresívne sa obul do svedkyne, ktorá sa ho snažila zastaviť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž ženu škrtil v rannom autobuse plnom ľudí.

Bratislavská polícia prešetruje prípad, ktorý sa odohral v bratislavskej MHD v stredu 15. mája. Muž začal ženu v autobuse plnom ľudí škrtiť a agresívne vynadal svedkyni, ktorá sa ho snažila zastaviť, informuje portál Z regiónu.sk.

Svedkovia opisujú, že žena po tom, čo vystúpila z autobusu, lapala po dychu a muž odišiel preč. „Ten chlap najprv zmizol a potom sa vrátil. Zrejme za ňou. A podľa toho, čo mi tá pani vravela, tak sa chcel vrátiť naspäť do autobusu. Zrejme by zaútočil aj na tú dotyčnú dámu, ktorá naňho kričala. Ja som ho mala od chrbta, tak som to nevidela. Zrejme ho ľudia nepustili,“ povedala svedkyňa pre portál.

Jedna z cestujúcich v autobuse hneď zalarmovala políciu, ktorá prípad eviduje. „Vami uvedeným prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

Domov
Zdieľať
Diskusia