Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
6. júna 2024 o 21:02
Čas čítania 0:34

Štát sa zbavuje ďalšieho majetku. Auto môže byť tvoje za smiešnu sumu, čas máš ešte niekoľko dní

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vozidlo je pojazdné, no nový majiteľ na ňom musí vykonať aj servis.

Štát predáva auto značky Volkswagen, model Passat AA Sedan. Môžeš ho získať približne od 1 300 eur. Konkrétne ide o nemocničné auto Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina. O správe informovalo ministerstvo financií na svojom webe

 
Auto podľa slov ministerstva momentálne neslúži a v budúcnosti ani nebude slúžiť správcovi majetku štátu. To je aj dôvod jeho predaja. 

 
Vozidlo je pojazdné a má platnú STK s emisnou kontrolou ešte pol roka. Ministerstvo informuje, že je v zlom technickom stave. Nový majiteľ na ňom musí vykonať servis v podobe zadných stabilizátorov. Štát uvádza, že predné dvere sa horšie otvárajú, a odporúča zakúpenie nových pneumatík.

Ak človek prejaví záujem, musí doručiť svoju cenovú ponuku poštou alebo osobne do podateľne príjemcu najneskôr do 19. júna 2024 do 12.00 h na adresu žilinskej nemocnice: V. Spanyola č. 43, 012 07 Žilina. Primeraná cena za kúpu vozidla je 1 300,00 € bez DPH.

auto na predaj ,
Zdroj: Ministerstvo financií SR
Domov
Zdieľať
Diskusia