Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
26. júla 2024 o 9:20
Čas čítania 0:57

V Petržalke strieľa neznámy strelec zo vzduchovky do okien ľudí. Polícia najskôr prípad klasifikovala ako priestupok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najmenej tri domácnosti v Petržalke majú prestrelené okná.

  • V Petržalke strieľa neznámy strelec do okien miestnych. Do redakcie tvnoviny.sk sa ozvalo niekoľko ľudí, ktorí majú prestrelené okná či sieťky na viacerých miestach.
  • Redakcii sa ozvala aj Katarína, ktorá sa dozvedela o ich reportáži s rodinou, ktorá zažila podobný incident v inej časti Petržalky.
  • Žena uviedla, že pri prvej návšteve polície nespísala trestné oznámenie a ani nepodpisovala zápisnicu. Žene na mieste povedali, že páchateľa sa s veľkou pravdepodobnosťou nepodarí vypátrať.
  • Polícia pri prehliadke bytu skonštatovala, že strelec použil vzduchovku. Prípady zhodnotila ako priestupok s pokutou do 50 eur. Po medializovaní prípadov prišla miesta opäť prezrieť a zdokumentovať.

Prečo je to dôležité: Dôkladné vyšetrenie a zdokumentovanie týchto prípadov je kľúčové pre prevenciu podobných incidentov v budúcnosti. Skutočnosť, že polícia najprv prípad klasifikovala len ako priestupok s pokutou do 50 eur, môže byť vnímaná ako nedostatočná reakcia na vážnosť situácie.

Citát:„Hneď keď to videli, tak povedali, že to je tak maximálne na priestupok 50 eur,“ uviedla Katarína.

Širší kontext: Žena pri streľbe počula roztrieštenie skla. Najskôr si myslela, že jej v byte niečo spadlo na zem. O dva dni neskôr si pri otváraní okna všimla dve diery na vonkajšom skle. Štáb TV Markíza si pri návšteve bytovky všimol diery po guľke v okne aj na treťom poschodí.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Postup hliadky Policajného zboru pri preverení uvedeného oznámenia preveruje odbor kontroly Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Vec je v štádiu vyšetrovania, informoval hovorca Michal Szeiff.

Prečítaj si aj tieto články:

25. júla 2024 o 14:20 Čas čítania 0:28 Mladík na golfe hazardoval so životom. Po Dunajskej Strede prefrčal rýchlosťou takmer 140 km/h Mladík na golfe hazardoval so životom. Po Dunajskej Strede prefrčal rýchlosťou takmer 140 km/h
26. júla 2024 o 6:42 Čas čítania 0:43 Časť diaľnice D1 pred Bratislavou úplne uzavrú. Vodiči sa musia pripraviť na dlhé kolóny, polícia informuje o obchádzkach (+ mapa) Časť diaľnice D1 pred Bratislavou úplne uzavrú. Vodiči sa musia pripraviť na dlhé kolóny, polícia informuje o obchádzkach (+ mapa)
25. júla 2024 o 19:22 Čas čítania 0:49 Vláda sľúbila policajtom odmenu 5-tisíc eur. Musia však splniť niekoľko podmienok Vláda sľúbila policajtom odmenu 5-tisíc eur. Musia však splniť niekoľko podmienok
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia