Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
26. júla 2024 o 6:42
Čas čítania 0:43

Časť diaľnice D1 pred Bratislavou úplne uzavrú. Vodiči sa musia pripraviť na dlhé kolóny, polícia informuje o obchádzkach (+ mapa)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Frekventovanú časť diaľnice uzavrú už v piatok 26. júla.

  • Polícia upozorňuje na úplnú uzáveru diaľnice D1, ktorá bude v úseku od 27. do 12,5 kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy.
  • Dopravné obmedzenie sa začne v piatok 26. júla o 22.00 h a potrvá do soboty 27. júla do 12.00 h. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.
  • Polícia upozornila, že po úplnej uzávere diaľnice bude nasledovať spustenie minimálne jedného jazdného pruhu v smere do Bratislavy. Čiastočná uzávera sa podľa jej slov skončí najneskôr v nedeľu 28. júla o 20.00 h.

Prečo je to dôležité: Upozornenie na uzáveru diaľnice a dostupné obchádzkové trasy umožňuje plynulé presmerovanie dopravy, čo môže pomôcť znížiť tvorbu dopravných zápch.

Citát:„Počas úplnej uzávery diaľnice D1 bude obchádzková trasa vedená cez výjazd na Senec a následne po ceste č. II/503 – Senec – cestu č. I/61 – Veľký Biel – Bernolákovo – Bratislava,“ spresnila polícia.

Širší kontext: Polícia upozorňuje vodičov, ktorí plánujú jazdu týmto úsekom, aby vyrazili s dostatočnou časovou rezervou. Policajti zároveň pripomínajú, aby boli vodiči trpezliví a zvýšili svoju pozornosť počas prejazdu uvedeným úsekom. Odporúčajú im, aby pri sebe mali – v prípade dlhšieho zdržania v kolónach – dostatočné množstvo tekutín.

Domov
Zdieľať
Diskusia