Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
6. septembra 2024 o 10:17
Čas čítania 0:31

AKTUÁLNE: Polícia pre bombovú hrozbu prehľadáva košický Dóm sv. Alžbety, výhražné správy tentokrát adresujú cirkvi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obsah správy sa obsahom podobá mailom z uplynulých dní.

Pre údajnú bombovú hrozbu polícia aktuálne prehľadáva košický Dóm sv. Alžbety. Výhražný e-mail, ktorý sa objavil v piatok ráno, bol tentokrát adresovaný cirkvi. Jeho obsah je podobný, ako pri e-mailoch z uplynulých dní adresovaných školám. Informovala o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti.


„Situáciu máme pod kontrolou, okamžite sme prijali bezpečnostné opatrenia, okrem policajtov je na mieste aj psovod so služobným psom špeciálne vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín, sme v úzkom kontakte so zástupcami cirkvi. Spolu so zástupcami cirkvi Policajný zbor ostro odsudzuje takéto vyhrážanie sa útokmi na kostoly,“ uviedla polícia.

Bombu nenašli 

Košický Dóm sv. Alžbety je po údajnej bombovej hrozbe a bezpečnostných opatreniach opäť prístupný verejnosti. „Dôkladnou prehliadkou sa prítomnosť žiadnej výbušniny nepotvrdila,“ informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti. Policajti však naďalej ostávajú v teréne a okolie katedrály budú monitorovať.

policajný zásah , dom sv alžbety
Zdroj: TASR/KR PZ v Košiciach
Domov
Zdieľať
Diskusia