Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
dnes 10. októbra 2024 o 11:01
Čas čítania 0:45

ČSOB banka a Slovenská sporiteľňa hlásia veľké odstávky. Obmedzené bude aj vyberanie peňazí či platenie mobilom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Až dve veľké banky plánujú dlhotrvajúce odstávky.

  • ČSOB banka a Slovenská sporiteľňa hlásia dlhé odstávky svojich služieb, ktoré naplánovali na tento víkend.
  • Banky upozorňujú, že klientom nebudú fungovať viaceré dôležité služby, ako platba kartou online či internet banking. Obmedzenia sa týkajú aj bankomatov.

ČSOB

ČSOB banka naplánovala cez víkend veľkú odstávku. Nedostupné budú online služby zriaďovania klientov, účtov a úverových produktov. Klienti si až 30 hodín nebudú môcť prostredníctvom recyklačných bankomatov vložiť na svoj účet peniaze. Banka však uisťuje, že platby kartou v kamenných prevádzkach a aj online, ako aj výbery hotovosti z bankomatov budú dostupné.

„Od soboty 12. októbra 00.01 hod. do nedele 06.00 hod. dôjde pre plánovanú prevádzkovú odstávku k celkovému obmedzeniu služieb Moja ČSOB, ČSOB SmartBanking, ČSOB BusinessBanking a ČSOB API (PSD2),“ píše banka na svojom webe.

SLSP

Veľkú odstávku plánuje aj Slovenská sporiteľňa. V sobotu 12. októbra bude nedostupná väčšina bankových služieb. „Vylepšujeme naše bankové služby, aby sa vám s nimi pracovalo ešte pohodlnejšie. V sobotu 12. októbra bude nedostupná väčšina našich služieb,“ napísali na webe.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Počas odstávky nebude možné používať internetbanking ani mobilnú aplikáciu. Obmedzené tiež bude vkladanie peňazí cez vkladomaty a fungovať nebude ani vyberanie peňazí mobilom. Presné časy nájdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia