Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
dnes 23. októbra 2024 o 12:49
Čas čítania 0:40

Strašná smrť na západe Slovenska: Mŕtveho syna oblečeného v ženských šatách a parochni našiel otec pripútaného v izbe na stoličke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž sa zrejme spútal sám.

Mužovi v obci Kostolné na západnom Slovensku sa naskytol strašný pohľad. Na stoličke v izbe našiel opaskom pripútané mŕtve telo svojho 32-ročného syna. Ruky a nohy k nej mal údajne pripevnené putami, informuje portál noviny.sk.

Otec sa svojho syna rozhodol skontrolovať po tom, čo neprišiel do práce. Do zamknutej izby v dome sa dostal rozbitím dverí a zavolal záchranárov. Jaroslava sa im však už, bohužiaľ, nepodarilo oživiť. Na miesto činu prišli po privolaných záchranároch aj muži zákona.

Bezvládny syn mal podľa slov otca oblečený ženský odev, obuté ženské topánky a na hlave mal nasadenú ženskú parochňu, na ktorej mal pripevnené igelitové vrecko stiahnuté gumičkou.

Podľa predbežných informácií sa zrejme spútal sám a zomrel na udusenie. Na tele nemal stopy po násilí. „Ani ten súdny lekár nevedel pochopiť, jak to tak on dokázal urobiť,“ povedal otec. Zároveň priznal, že sa v posledných dňoch syn správal čudne, zamykal sa v izbe a čas trávil iba za počítačom.

Kriminalisti zaistili Jaroslavov mobil aj počítače a očakávajú, že po ich preskúmaní odhalia presnú príčinu smrti.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj
Späť
Zdieľať
Diskusia