Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
28. apríla 2023 o 10:20
Čas čítania 0:33

WhatsApp čoskoro prestane fungovať tisíckam Slovákov. Riešenie bude poriadne drahé

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Aplikácia WhatsApp ukončuje podporu starších operačných systémov.

Aplikácia WhatsApp prichádza s aktualizáciou. S cieľom zachovať bezpečnosť a poskytnúť používateľom kvalitné služby už nebude podporovať mobilné telefóny so staršími operačnými systémami, informuje portál WABetaInfo. 

Aktualizovaná verzia aplikácie, ktorá bude ponúkať napríklad aj vylepšené funkcie klávesnice, nebude dostupná pre všetkých používateľov. Podľa dostupných informácií nebude kompatibilná s verziami Androidu nižšími ako 5.0. 

„WhatsApp ukončuje podporu pre staršie verzie systému Android. Cieľom je zabezpečiť využívanie najnovších funkcií zabezpečenia, poskytnúť najlepší používateľský zážitok a zároveň umožniť vývojárom zamerať sa na nové funkcie pre väčšinu používateľov novších verzií operačného systému,“ priblížili odborníci. 

Zmena sa bude týkať aj telefónov od Applu 

Aktualizácia sa nevyhne ani telefónom s operačným systémom iOS. WhatsApp totiž už ukončil podporu systémov iOS 11 a nižších radov. Používatelia, ktorí chcú naďalej využívať WhatsApp, sa musia ubezpečiť, že ich telefón disponuje minimálne operačným systémom iOS 12 alebo novším, ​uviedol portál Gearrice. 

Domov
Zdieľať
Diskusia