Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
3. mája 2023 o 15:08
Čas čítania 0:32

Vyťahuj letné outfity. Slováci si budú koncom týždňa užívať krásne slnečné počasie, teploty v týchto miestach prekročia 20 °C

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po niekoľkých dňoch upršaného počasia čaká Slovensko príjemné oteplenie.

Aktuálne na území Slovenska prevláda prevažne oblačné a upršané počasie, ktoré sa však v nasledujúcich dňoch zmení na príjemné jarné teploty, informuje iMeteo.sk.

V nasledujúcich dňoch Slovákov čaká slnečné počasie vo viacerých regiónoch krajiny. V niektorých miestach sa môžeme tešiť až na teploty okolo 23 stupňov Celzia. Najteplejšie bude už tradične na juhozápade, juhu a juhovýchode Slovenska. V severných oblastiach treba počítať s maximálnymi teplotami od 15 do 17 stupňov Celzia.

Teploty na západe Slovenska budú dosahovať od 19 do 21 stupňov Celzia, na strednom Slovensku od 15 do 20 stupňov a na východe sa budú pohybovať od 14 do 21 stupňov Celzia. 

V sobotu sa slnečné počasie zmení na oblačné s občasnými zrážkami. Teploty napriek tomu zostanú pomerne rovnaké. Nedeľa by mala byť slnečná a teploty by sa mali pohybovať od 17 do 22 stupňov Celzia.

pocasie, shmu
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia