Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
3. mája 2023 o 14:31
Čas čítania 0:52

VIDEO: Rusko obvinilo Ukrajinu, že sa dnes pokúsila zavraždiť Putina. Na Kremeľ vraj leteli samovražedné drony

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Rusko si vraj ponecháva právo odpovedať na incident, kedy a kde to uzná za vhodné.

Moskva v stredu oznámila, že zostrelila dve ukrajinské bezpilotné lietadlá, ktoré mierili na Kremeľ. Rusko zároveň obvinilo Kyjev z pokusu o atentát na ruského prezidenta Vladimira Putina.

 

„Dve bezpilotné lietadlá mierili na Kremeľ... zariadenia boli zneškodnené,“ uviedol Kremeľ vo vyhlásení. Túto operáciu označil za „plánovaný teroristický čin“ a pokus o ohrozenie života prezidenta Ruskej federácie.

Pri tomto incidente nezaznamenal škody ani zranenia. Kremeľ uviedol, že prezident Vladimir Putin je v bezpečí a naďalej pracuje podľa plánovaného harmonogramu. 

Rusko si ponecháva právo odpovedať, „kedy a kde to uzná za vhodné“, citovala oficiálne vyhlásenie ruská agentúra TASS.

Ukrajina v stredu oznámila, že nemá nič spoločné s údajným útokom dronov na Kremeľ, ktorý Moskva označila za pokus o zabitie ruského prezidenta Vladimira Putina. TASR správu prevzala z agentúry AFP. 

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

„Ukrajina nemá nič do činenia s útokmi dronov na Kremeľ,“ uviedol hovorca ukrajinského prezidenta Mychajlo Podoľak. Ukrajina podľa jeho slov na Kremeľ neútočí, pretože to v prvom rade nevedie k riešeniu žiadnych vojenských cieľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia