Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
7. mája 2023 o 13:01
Čas čítania 0:32

Mŕtvola pod posteľou: hotelový hosť si myslel, že mu smrdia nohy, vysvitlo, že má pod posteľou ľudské telo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Prípad vyvolal v Číne obrovskú vlnu publicity, keďže išlo o jeden z hotelov, ktorý je údajne obľúbený medzi influencermi.

Turista v tibetskom hoteli sa pol dňa snažil prísť na to, čo spôsobuje neznesiteľný zápach v jeho hotelovej izbe. Spočiatku podozrieval pekáreň na prízemí alebo sa dokonca pohrával s možnosťou, že za zápach môžu jeho nohy. Po niekoľkých hodinách však požiadal o preloženie do inej izby. O pôvode zápachu sa dozvedel až po dvoch dňoch od miestnej polície, informuje portál CNN.

Polícia turistu pána Zhanga informovala, že v izbe sa stala vražda a mŕtve telo tam ležalo už pár dní pred jeho príchodom.


Prípad vyvolal v Číne obrovskú vlnu publicity, keďže išlo o jeden z hotelov, ktorý je údajne obľúbený medzi influencermi. Pán Zhang našťastie neskončil medzi podozrivými, no podľa jeho slov ho incident zanechal v zlom psychickom stave. Podozrivého z vraždy zatkli vo vlaku smerujúcom do mesta Lan-čou, ktoré je vzdialené približne 2000 kilometrov od Tibetu.

Domov
Zdieľať
Diskusia