Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
11. mája 2023 o 17:44
Čas čítania 0:32

Za smiešnych 470 € mesačne ti štát ponúka krčmu na atraktívnom mieste. Za týchto podmienok si ju Slováci môžu prenajať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Priestor je ideálny pre podnikateľov, ktorí majú záujem prevádzkovať pohostinské a stravovacie služby návštevníkom Múzea slovenskej dediny v turistickej sezóne.

Ministerstvo financií Slovenskej republiky ponúka na prenájom krčmu v martinskom Múzeu slovenskej dediny. Prenájom objektu krčmy s rozmermi 123,54 m² by potenciálneho záujemcu stál už od 5 648 eur ročne, informuje rezort na webe. 

Krčma disponuje všetkým, čo je potrebné na podnikanie v oblasti turizmu a gastronómie. Súčasťou ponúkaného objektu je pitvor, jedáleň, kuchyňa, sklad kuchyne aj krčma s výčapom s výmerou 34,8 m² a so skladom.

Priestor je ideálny pre podnikateľov, ktorí majú záujem prevádzkovať pohostinské a stravovacie služby návštevníkom Múzea slovenskej dediny. Ministerstvo záujemcom odporúča prenájom objektu na 5 rokov. „Prenajímateľ bude užívať predmet nájmu počas sezónnej prevádzky múzea, t. j. od 1. 4. do 31. 10. bežného roka,“ spresnil rezort.

Rozhodujúcim kritériom, či záujemca objekt do prenájmu dostane, je výška nájmu, ktorú ponúkne. Minimálna cena ročného nájmu sa pohybuje vo výške 5 648 eur. 

Krčma, Martin, Pivo, slovenská dedina, Múzeum
Zdroj: TASR/Erika Ďurčová, František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia