Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Eliška Hulová
16. mája 2023 o 11:40
Čas čítania 0:28

Už poznáme dátum, kedy sa dočkáme špeciálu The Grand Tour zo Slovenska. Clarkson si dokonca vyskúša sovietsku formulu 1

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May minulý rok navštívili Slovensko počas natáčania svojej šou The Grand Tour.

Už poznáme dátum, kedy sa fanúšikovia dočkajú špeciálnej epizódy The Grand Tour, v ktorej Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May zavítali aj na Slovensko. Informoval o tom britský denník The Sun

28. júna 2022 o 16:30 Čas čítania 4:54 Matej sa 15 minút rozprával s Jeremym Clarksonom v bratislavskej reštaurácii: Šiel by som s ním do mesta na pivo, je to pohoďák Matej sa 15 minút rozprával s Jeremym Clarksonom v bratislavskej reštaurácii: Šiel by som s ním do mesta na pivo, je to pohoďák

V novom špeciáli The Grand Tour sa moderátori vydajú na 1 400 kilometrov dlhú cestu z poľského Gdanska cez Slovensko, Maďarsko a Slovinsko.

Z doteraz zverejnených informácií vyplýva, že trojica si počas svojho dobrodružného výletu naprieč strednou Európou vyskúša sovietsku formulu 1 a naverbuje aj slávneho pretekára, ktorého meno nateraz zostáva záhadou. Navyše na nich zaútočia lukostrelci a vyvrcholenie epizódy vraj bude v štýle filmovej série Rýchlo a zbesilo.

Špeciál s názvom The Grand Tour: Eurocrash sa na streamovaciu platformu Amazon Prime Video dostane v piatok 16. júna.

the grand tour
Zdroj: The Grand Tour
Domov
Zdieľať
Diskusia