Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
18. mája 2023 o 17:00
Čas čítania 0:42

VIDEO: Arogantný vodič BMW na D1 driftom zrámoval značky aj zvodidlá. Nedal si povedať na mokrej vozovke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šofér BMW zrejme doplatil na to, že nerešpektoval dopravné obmedzenia ani nepriaznivosť počasia.

Polícia na Facebooku zverejnila video neohľaduplného šoféra, ktorý si po diaľnici arogantne razil cestu zbesilou jazdou. Vodič na BMW v rýchlosti najprv nabúral do dopravného značenia a následne v šmyku zdemoloval zvodidlá aj vlastné auto. 

Na úseku je z dôvodu dokončovacích prác znížená maximálna povolená rýchlosť na 80 km/h. Podmienky na cestách navyše výrazne zhoršuje daždivé počasie. Na kombináciu nepriaznivých faktorov doplatil aj šofér BMW. 

„K nehode došlo v 66 km v smere na Žilinu. Vodič na BMW nerešpektoval absolútne nič. V úseku je kvôli novému povrchu a dokončovacím prácam znížená rýchlosť jazdy na 80 km/h, to znamená pre vodiča povinnosť preradiť sa do pravého jazdného pruhu, znížiť rýchlosť jazdy a zvýšiť opatrnosť pri prejazde týmto úsekom,“ píše polícia.

Na dopravné obmedzenia vodičov upozorňuje dopravné značenie. Neohľaduplný vodič si však z obmedzení ťažkú hlavu nerobil a do úvahy nebral ani nebezpečné počasie. Pri nehode sa našťastie nikomu nič nestalo a škodu utrpelo iba auto a zvodidlá. Vodičovi policajti na mieste uložili pokutu.

Polícia aj naďalej apeluje na vodičov, aby zvýšili pozornosť, svoju jazdu prispôsobili počasiu a rešpektovali dopravné pravidlá.

Domov
Zdieľať
Diskusia