Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. mája 2023, 8:35
Čas čítania 0:40

POSTUPOVÁ KALKULAČKA: Slováci nemajú štvrťfinále vo vlastných rukách, do posledných chvíľ budú sledovať zápas súperov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Posledné zápasy o postup odohrajú tímy v utorok.

Výhra slovenskej reprezentácie so Slovinskom zabezpečila to, že Slováci sú priebežne na piatej priečke s 8 bodmi. Štvrté Lotyšsko nad nimi vedie o 3 body. Ak však chce slovenský tím postúpiť do štvrťfinále, musí vyhrať v riadnom hracom čase s Nórskom a zabezpečiť si tak rovnaký počet ako domáce Lotyšsko.

K postupu však potrebujú aj výhru Švajčiarska nad Lotyšskom, ktoré by tak so zhodným počtom bodov malo v porovnaní so Slovenskom nevýhodu prehry vo vzájomnom zápase. 

Do štvrťfinále s istotou postúpi Švajčiarsko, ktoré nemá na konte ani jeden prehratý zápas a zatiaľ si pripisuje 18 bodov. Druhý v tabuľke sú Česi s 13 bodmi. Na treťom mieste je kanadská reprezentácia, ktorú však čakajú ešte dva zápasy. Posledné zápasy o postup do finále sa odohrajú v pondelok 22. mája a v utorok 23. mája. 

Program – skupina B:
Pondelok 22. 5. 15.20 h Kanada – Nórsko
Pondelok 22. 5. 19.20 h Kazachstan – Slovinsko
Utorok 23. 5. 11.20 h Slovensko – Nórsko
Utorok 23. 5. 15.20 h Kanada – Česko
Utorok 23. 5. 19.20 h Švajčiarsko – Lotyšsko
Domov
Zdieľať
Diskusia