Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. júna 2023 o 18:51
Čas čítania 0:26

Rozsiahly požiar pri Bratislave sa podarilo uhasiť. Príčinu vzniku momentálne vyšetrujú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Oblasť je však naďalej dosť zadymená.

Bratislavská polícia na Facebooku informuje, že požiar v Rovinke sa hasičom okolo 17.00 h podarilo uhasiť. Upozorňujú však, že celá oblasť je zadymená a Majerská ulica zostáva uzatvorená. 

„Na mieste sa nachádzajú hliadky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktoré budú aj naďalej usmerňovať dopravu, preto apelujeme na vodičov, aby sa pri prejazde uvedeným úsekom riadili ich pokynmi, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy,“ napísali na Facebooku.

V obci Rovinka vzdialenej len 3 kilometre od Bratislavy vypukol požiar v areáli výrobne plastov Ospra-Invest na Majerskej ulici. Na mieste zasahovalo 183 profesionálnych a dobrovoľných hasičov z Bratislavského, Trnavského a Nitrianskeho kraja. Až 8 z nich sa počas hasenia poranilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia