Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
22. júna 2023 o 9:06
Čas čítania 0:33

FOTO: Obrovský požiar pri Bratislave sa snaží zlikvidovať už 100 hasičov. Urýchlene zatvorte okná, vyzýva ľudí obec

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obec varuje obyvateľov, aby si zatvorili okná.

V obci Rovinka vzdialenej len 3 kilometre od Bratislavy vypukol požiar v areáli výrobne plastov Ospra-Invest na Majerskej ulici. Na mieste zasahujú už viac ako 100 profesionálnych a dobrovoľných hasičov z Bratislavského, Trnavského a Nitrianskeho kraja.

Hasiči vykonávajú hasebné práce aj pomocou výškovej techniky. Na miesto udalosti smerujú pracovníci KCHL CO v Nitre, ktorí budú z dôvodu silného zadymenia vykonávať merania kvality ovzdušia v okolí. 

Hasičský a záchranný zborRovinkaHasičský a záchranný zborHasičský a záchranný zbor
Zobraziť galériu
(4)

Hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Katarína Križanová povedala, že po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že plamene zachvátili sklad s polyetylénom a paletami. Polícia na sociálnej sieti informuje, že podľa doterajších zistení nejde o zdraviu škodlivé alebo výbušné látky. K zraneniu osôb nedošlo.

Na svojom webe o požiari informuje aj obec. Keďže z miesta požiaru stúpa hustý čierny dym, obec obyvateľom odporúča pozatvárať si okná a obmedziť pohyb vonku v smeroch zadymenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia