Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Lukáš Čelka
15. júla 2023 o 14:31
Čas čítania 0:45

Slovenskí záchranári mali nazvať českú pacientku tlstou p****. Žartovali vraj, že s ňou budú mať sex

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Svedkovia na vlastné uši počuli poznámky zdravotníkov.

22-ročná Češka bude na zásah slovenských záchranárov ešte dlho spomínať. Ako informuje portál Noviny.sk, po tom, čo privolala sanitku na Kollárovo námestie v Bratislave, jej namiesto podania prvej pomoci mali záchranári vulgárne nadávať a vysmievať sa pre jej postavu.


Podľa informácií portálu žena trpí vzácnou neurologickou poruchou. Keď dostala záchvat, pohotovo privolala záchranku. Správanie posádky však nakoniec malo pobúriť nielen ju, ale aj okoloidúcich ľudí. 

„Jeden z nich (zo záchranárov) povedal kolegovi, že k****, pomôž mi s tým telesom, ja to nedám. To bolo odporné, hnusné,“ opísal svedok incidentu pre portál Noviny.sk.

Žena bola istý čas počas ošetrovania v sanitke v bezvedomí. Spomína si však, že keď sa prebrala, počula, ako ju zdravotníci nazvali „tlstou p****“ a žartovali, že s ňou budú mať sex. Tvrdí, že ju zo sanitky poslali preč bez akéhokoľvek ošetrenia. 

Na miesto prišla aj polícia, ktorá údajne nezaznamenala žiadne nevhodné či hrubé správanie zdravotníkov. Prípadom sa však ďalej zaoberajú. 

Svedok incidentu taktiež podal podnet na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. 

Záchranári, ktorí mali byť v prítomnosti ženy vulgárni a urážať ju, už prešli vypočutím vedenia. Tvrdia, že tiež majú svojich svedkov a aktuálne kompletizujú celkový priebeh situácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia