Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
22. júla 2023 o 17:21
Čas čítania 0:30

Maliar v skalickej nemocnici ukradol počítač za vyše 20-tisíc eur. Polícia ho chytila do pár hodín

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Maliar v skalickej nemocnici ukradol počítač za vyše 20-tisíc eur. Polícia ho chytila do pár hodín
Zdroj: Pexels/Malte Luk

Okresný súd v Skalici ho odsúdil s podmienkou na tri roky.

Televízia TA3 informovala o bizarnom prípade muža, ktorý ukradol počítač za vyše 20-tisíc eur v skalickej nemocnici. Ukázalo sa totiž, že páchateľ pracoval ako brigádnik v externej firme na maliarske práce. 

Usvedčil ho záznam z kamier vo Fakultnej nemocnici AGEL. „Počas maľovania pracoviska magnetickej rezonancie si dotyčný všimol počítač pod pracovným stolom. Priniesol si papierovú krabicu a počítač s príslušenstvom dal do nej,“ priblížila krádež hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.  

„Potom sa nenápadne vytratil z pracoviska a počítač vyniesol z nemocnice. Zachytila ho pri tom bezpečnostná kamera,“ dodala. Policajti prešli zoznam najatých maliarov a následne vytypovali podozrivú osobu.

Muža chytili vraj do pár hodín, kriminalistom sa nakoniec ku všetkému priznal. Ukradnutú techniku sa snažil predať, no neúspešne. Polícia nakoniec počítač vrátila do nemocnice. 

Domov
Zdieľať
Diskusia