Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
25. júla 2023 o 17:20
Čas čítania 0:39

VIDEO: V Nemecku sa v električke okrem ľudí vozia aj poníky. Dôvod všetkých prekvapí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

S prepravou poníka nesúhlasí hovorca lipskej verejnej dopravy, ktorý tvrdí, že zviera mohlo skomplikovať dopravu.

V Nemecku sa okrem ľudí prevážajú v hromadnej doprave aj poníky. Na internete sa objavilo video poníka menom Cash, ktorý sa prevážal lipskou dopravou v dôsledku vysokých teplôt, ktoré mu bránili prejsť pešo.

Vzhľadom na horúčavy, ktoré aktuálne trápia Európu, sa majiteľka Jenny rozhodla kúpiť cestovný lístok pre psa za dve eurá, aby sa dostala s poníkom do cieľa. Cesta električkou trvala približne 30 minút a šofér s prevozom nezvyčajného pasažiera nemal problém. „Jazdil som veľmi opatrne. Neriešil som meškanie, hlavné je, že je Cash v poriadku,“  uviedol vodič električky pre portál Bild.

S prepravou poníka nesúhlasí hovorca lipskej verejnej dopravy, ktorý tvrdí, že zviera mohlo skomplikovať dopravu. „Nie je to problém len z dôvodu váhy poníka, ale mohol spôsobiť cestujúcim zranenia,“ uviedol pre portál. Ľudia na sociálnych sieťach sa rozdelili do dvoch skupín. Prvá tvrdí, že poník mohol spôsobiť cestujúcim zranenie, a druhá sa na situácii zabáva.

Preprava poníka dopadla dobre, nikto sa počas jazdy nezranil a majiteľka tvrdí, že Cash si jazdu električkou užil. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leipziger Gruppe (@leipzigergruppe)

Domov
Zdieľať
Diskusia