Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
28. júla 2023, 15:08
Čas čítania 0:39

Pri Komárne došlo k brutálnej vražde. Opitý páchateľ dobodal muža v bezvedomí, potom ho polial naftou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti o tom informovali prostredníctvom sociálnej siete.

V okrese Komárno v obci Dedina Mládeže došlo v pondelok 24. júla v nočných hodinách k brutálnej vražde. Opitý 47-ročný páchateľ počas hádky dobil 46-ročného muža do bezvedomia, následne ho pobodal nožom a polial naftou, informuje polícia na sociálnej sieti.

„47-ročný páchateľ po slovnej potýčke údermi rukami do hlavy napadol 46-ročného poškodeného, ktorý upadol do bezvedomia. Páchateľ ho následne vtiahol do priehlbiny v trávnatom poraste vo dvore bývalého pohostinstva a predajne potravín, kde ho ešte opakovane bodal nožom, následne ho zahrnul zeminou a polial naftou,“ priblížili policajti.

Páchateľa odhalili do niekoľkých hodín od nahlásenia

Nezvestného 46-ročného muža nahlásila na polícii jeho matka v stredu 26. júla. Vyšetrovateľom z Obvodného oddelenia PZ v Kolárove a kriminalistom z Komárna sa v priebehu niekoľkých hodín podarilo vypátrať páchateľa a telo nebohého muža.

„Prípad si prevzala krajská kriminálna polícia, kde vyšetrovateľka PZ vzniesla obvinenie 47-ročnému mužovi pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bude spracovaný podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby,“ uzavreli muži zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia