Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. augusta 2023 o 10:15
Čas čítania 0:34

Odštartovala nová kampaň „Nerozhoduj za mňa“. Refresher a TV Markíza chcú podporiť účasť mladých ľudí vo voľbách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kampaň začína od 1. augusta a trvať bude do 30. septembra.

Televízia Markíza a Refresher spúšťajú pred septembrovými voľbami spoločnú kampaň na podporu účasti mladých ľudí vo voľbách. Kampaň začína 1. augusta 2023 a jej ústredný slogan je „Nerozhoduj za mňa“.

Cieľovou skupinou sú najmladší voliči vo veku od 18 do 25 rokov a Slováci žijúci v zahraničí. Kampaň bude prebiehať od 1. augusta do 30. septembra, a to najmä na sociálnych sieťach, no aj na weboch Markízy. 

Súčasťou kampane budú rôzne edukatívne príspevky na sociálnych sieťach, vyjadrenia influencerov či rôzne reportáže a infografiky na najpoužívanejších platformách ako Facebook, Instagram, Youtube a Tiktok. Práve na Tiktoku spustila TV Markíza nový spravodajský účet s názvom news.markiza. 

Kampaň odštartuje už dnes

Kampaň dnes odštartuje televíznym spotom, v ktorom si zahrajú mladí herci a sprievodnú pesničku narapoval hudobník The Curly Simon. Jej hlavným odkazom bude myšlienka, čo sa stane s hlasom voliča, ktorý nepôjde voliť. 

Nerozhoduj za mňa
Zdroj: Voľby: Nerozhoduj za mňa
Domov
Zdieľať
Diskusia