Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
6. augusta 2023 o 14:43
Čas čítania 0:54

Playboy vyšiel na Ukrajine prvýkrát od začiatku invázie. Na titulke je žena, ktorá prišla počas bojov o oko

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyzerala som ako Frankensteinova príšera, hovorí dnes modelka z titulky.

Prvýkrát od začiatku invázie ruských síl na Ukrajinu vyšlo tlačené vydanie časopisu Playboy. Na obálke je symbolicky modelka a televízna moderátorka Iryna Bilocerkovecová, ktorá bola v prvých dňoch vojny v Kyjevskej oblasti ťažko zranená a prišla o oko.

„Lekári na Ukrajine povedali, že pravdepodobne zomriem. Ale ja som s nimi nesúhlasila,“ hovorí dnes Bilocerkovecová, ktorú niekoľkokrát operovali v Berlíne. „Nešlo o to, aby som zostala krásna. Otázka znela, či budem žiť alebo nie,“ uvádza.

„Chýbalo mi jedno oko, všade trčali hadičky a pre operáciu som mala oholené vlasy. Všade stehy, jazvy, rany: bola som ako Frankensteinova príšera,“ prezrádza po vyše roku a pol žena z titulky. Špeciálne číslo Playboya, ktoré je venované ženám zraneným v dôsledku ruskej agresie, nepôjde do bežného predaja, ale bude zaslané armáde, nemocniciam a veliteľským stanovištiam.


„Vojna nás všetkých navždy zmenila. Niektorých z nás postihla menej, iných viac, ale nikto nezostal rovnaký,“ píše sa v Playboyi. „To, ako prežijeme tragické zmeny, závisí od každého z nás. Bez ohľadu na to, čo sa stane, musíme sa navzájom podporovať a kráčať touto temnotou spoločne.“

Domov
Zdieľať
Diskusia