Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. augusta 2023 o 11:36
Čas čítania 0:59

Milan Uhrík bol vraj členom Dzurindovej SDKÚ, tvrdí exminister Naď. Za stranu kandidoval v roku 2010 v komunálnych voľbách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Uhríkovo meno údajne figuruje v zozname členov mládežníckej organizácie Nová Generácia.

Milan Uhrík nebol iba aktívnym členom mládežníckej organizácie Nová Generácia, ale bol aj členom strany SDKÚ, ktorú v tom čase riadil Mikuláš Dzurinda, tvrdí v novom statuse bývalý minister obrany Jaroslav Naď. Na Facebooku zverejnil zoznam členov organizácie Nová Generácia s Uhríkovým menom.

Naď vysvetľuje, že mládežnícka organizácia SDKÚ si vo svojom zozname členov viedla záznamy o tom, či je konkrétny človek zároveň členom politickej strany SDKÚ alebo nie. 

„Je to zjavne výsek zo zoznamu členov Novej Generácie, kde je aj definované, či tento člen je alebo nie je aj členom strany SDKÚ. A čuduj sa svete, Milan Uhrík bol podľa tohto zoznamu aj členom strany SDKÚ!“ píše Naď v statuse. Originál dokumentu má podľa svojich slov k dispozícii.

„Tak ako to bolo, pán Uhrík, naozaj to boli iba ‚dve-tri stretnutia‘? Lebo to Vás teda rýchlo presvedčili, keď ste sa stali členom strany SDKÚ tak rýchlo,“ odkázal Naď šéfovi Republiky na Facebooku. 

Uhrík za SDKÚ kandidoval do komunálnych volieb

Milan Uhrík údajne za stranu SDKÚ kandidoval v komunálnych voľbách v roku 2010. Uchádzal sa o post poslanca v obci Komjatice v Nitrianskom kraji. SDKÚ bola v tom čase stranou koalície Ivety Radičovej, píšu Aktuality.sk

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Milan Uhrík na členstvo v mládežníckej organizácii reagoval na svojej facebookovej stránke. Priznal, že do mládežníckej organizácie vstúpil preto, lebo v tom čase neexistovala žiadna „alternatíva“, na ktorú by sa mohol obrátiť. 

„Bol rok 2010. Neexistovala žiadna alternatíva, žiadna Infovojna (ktorá vznikla až o 5 rokov neskôr), žiadny Slobodný vysielač, Hlavné správy, jednoducho nič,“ napísal. 

uhrík
Zdroj: Facebook/Jaro Naď
Domov
Zdieľať
Diskusia