Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
29. augusta 2023 o 14:32
Čas čítania 0:39

Seriálového kamaráta Hannah Montany zatkli za krádež čipsov. Mitchel Musso má na krku viacero obvinení

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Hviezdu seriálu Hannah Montana prepustili z väzenia na kauciu 1000 dolárov.

Herec Mitchel Musso, ktorý si zahral najlepšieho kamaráta seriálovej Hannah Montany Olivera Okena, strávil noc vo väzení. Ako informuje portál NBC, predstaviteľa Olivera zatkli za krádež čipsov. 

Policajtov v sobotu privolali do hotela v meste Rockwell v Texase. Keď Mussoa požiadali, aby za čipsy zaplatil, odmietol a začal im nadávať. Pravdepodobne bol pod vplyvom alkoholu. Herca napokon z väzenia prepustili na kauciu 1000 dolárov.

Polícia neskôr zistila, že 32-ročný herec čelí viacerým obvineniam. Medzi nimi je napríklad vypršanie platnosti registrácie auta, nepredloženie vodičského preukazu a porušenie sľubu „dostaviť sa“. Herca tiež v roku 2011 zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu.


Mitchel Musso účinkoval vo všetkých štyroch sériách Hannah Montany v rokoch 2006 až 2011. Poznať ho môžeš napríklad aj z filmu V tom dome straší a svoj hlas prepožičal jednej z postavičiek animovaného seriálu Phineas and Ferb.

Domov
Zdieľať
Diskusia