Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
11. septembra 2023, 19:38
Čas čítania 0:30

Iba 20-ročný vodič pri Košiciach zrazil dieťa na rovnej ceste. Zostalo zakliesnené pod autom, liečiť sa bude týždne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zranenia dieťaťa si vyžadujú niekoľkotýždňovú liečbu.

Na ceste v smere z obce Kecerovce na Vtáčkovce v okrese Košice-okolie narazilo osobné auto do bicykla, ktorý viedlo osemročné dieťa. Nehoda sa stala v sobotu (9. 9.) krátko pred 12.30 h. Dieťa podľa predbežnej lekárskej správy utrpelo zranenia s predpokladaným časom liečenia do 42 dní, informovala polícia.


Auto značky Nissan Almera šoféroval 20-ročný vodič. „Na rovnom úseku cesty z doposiaľ nezistených príčin pred jedným z rodinných domov prešiel do protismeru a prednou časťou vozidla narazil do bicykla, ktorý v tom čase viedla maloletá osoba. Po zrážke ostala maloletá osoba s bicyklom zakliesnená pod vozidlom,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.


Vodiča na mieste podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. „Po zadokumentovaní miesta udalosti bolo vo veci začaté trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví,“ dodala Ivanová.

Domov
Zdieľať
Diskusia