Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
14. septembra 2023, 19:07
Čas čítania 0:32

Slovákov prepraví z Česka na voľby špeciálny vlak zadarmo. Stačí absolvovať jednoduchú registráciu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vlak bude stáť na stanici v Prahe a v Brne.

Mladí proti fašizmu v spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovenska (ZSSK) pripravili špeciálny volebný vlak, ktorý prejde trasu z Prahy cez Brno až do Bratislavy. Prepraviť by mal Slovákov, ktorí žijú v Česku a chystajú sa voliť v predčasných parlamentných voľbách. Vlak bude odchádzať zo stanice v Prahe 29. septembra a lístok naň bude zadarmo.

„Nestrať svoj hlas. Poď s nami voliť zadarmo volebným vlakom, ktorý vyrazí v piatok 29. septembra z Prahy aj Brna a dovezie ťa domov na Slovensko,“ informuje v príspevku Marek Mach, zakladateľ profilu Mladí proti fašizmu. 

Železničná spoločnosť plánuje prepraviť z Česka až 1 400 ľudí. „Keďže sú to väčšinou študenti, ktorí môžu mať väčší problém zaplatiť za lístok, v prvých kolách registrácie budeme preferovať ich. Neskôr sa registrácia otvorí pre všetkých,“ informujú na webe.

Lístok na vlak si môžeš zaobstarať tu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mladí proti fašizmu (@mladiprotifasizmu)

Domov
Zdieľať
Diskusia