Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
12. októbra 2023, 14:10
Čas čítania 0:39

PREHĽAD: Slovenská sporiteľňa plánuje dve odstávky, jedna môže zákazníkov poriadne potrápiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najbližšie dva dni bude mať Slovenská sporiteľňa veľký výpadok. Nedostupné budú aj výbery z bankomatu či platby kartou.

Slovenská sporiteľňa ohlásila veľký výpadok na najbližšie dva dni. Viacero služieb bude obmedzených, niektoré však budú úplne nedostupné, informuje banka na webe.

V piatok 13. októbra zákazníci v nočných hodinách od 0.15 do 1.30 h nebudú môcť platiť debetnými kartami. Nedostupné budú aj bankomaty, vkladové bankomaty a výbery z bankomatu mobilom.

„Odporúčame vybrať si pre istotu aspoň dostatočnú hotovosť vopred, aby ste sa nedostali do nepríjemnej situácie. V prípade, že vám ostane aj po nasadení všetkých našich služieb, môžete ju vložiť na svoj účet zadarmo cez vkladomat,“ radí banka a zároveň dodáva, že kreditné karty budú plne funkčné.

V uvedenom čase môže byť obmedzené aj platenie debetnými kartami prostredníctvom služieb Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay, SwatchPAY! a Xiaomi Pay.

V sobotu 14. októbra budú od 4.00 do 11.00 h nedostupné služby George, mobilná aplikácia George, Sporopay, Databanking, Business24, Business24 mobilná aplikácia, MultiCash, Klientske centrum – aktívne operácie, SMS služby a API rozhranie pre tretie strany. Ďalšie služby môžu byť až do večera obmedzené. 

SLPS, banka, sporiteľňa
Zdroj: Retro Shopping
Domov
Zdieľať
Diskusia