Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
19. októbra 2023 o 13:37
Čas čítania 0:32

Marcinková priznala, že o Sulíkovom pláne týkajúcom sa eurovolieb nemala ani potuchy. Takéto rozhodnutie neviem urobiť, konštatuje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sulík svojím plánom týkajúcim sa budúcoročných eurovolieb prekvapil poslankyňu Marcinkovú.

Predseda strany SaS Richard Sulík oznámil, že plánuje kandidovať vo voľbách do Európskeho parlamentu. V rozhovore pre Denník N rovno prezradil, koho chce mať na prvých miestach kandidátky, pričom za svojich favoritov označil Eugena Jurzycu a Vladimíru Marcinkovú.

Marcinková teraz v statuse na Facebooku reaguje, že o tejto ponuke sa prvýkrát dopočula až z rozhovoru. Sulíkov plán ju vraj prekvapil rovnako ako všetkých ostatných.

„Vážim si jeho ponuku, ale to neznamená, že som ju prijala, a ani tak neviem v blízkej dobe urobiť,“ uviedla na sociálnej sieti. Vo vyjadrení dodala, že vo voľbách získala mandát poslankyne v NR SR a takéto rozhodnutie by musela najskôr prebrať so svojou rodinou.

„Takže so všetkou pokorou, aj keď si vážim ponuku SaS, neviem sa ňou zaoberať krátko po voľbách a už vôbec nie s inými než s mojím manželom,“ dodala Marcinková.

Domov
Zdieľať
Diskusia