Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
2. novembra 2023, 11:00
Čas čítania 0:30

Minister Šutaj Eštok rieši krvavý útok z vlaku. Takto bude polícia reagovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šéf rezortu vnútra dočasne posilní vlakové hliadky.

Hliadky vo vlakoch by sa mohli dočasne posilniť. Avizoval to minister vnútra Matúš Šutaj Eštok na stredajšom Výbore Národnej rady SR pre obranu a bezpečnosť v súvislosti so stredajším incidentom. Zranenej žene zaželal skoré uzdravenie.

2. novembra 2023, 7:05 Čas čítania 0:20 Vo vlaku na Spiši muž pobodal mladú študentku. Zasiahol ju aj do krku Vo vlaku na Spiši muž pobodal mladú študentku. Zasiahol ju aj do krku

„Chcem ubezpečiť občanov, že aj spolu s dočasne povereným policajným prezidentom riešime situáciu tak, aby sa do budúcna ľudia nemuseli báť cestovať vlakom,“ deklaroval minister vnútra. O situácii plánuje hovoriť aj s ministrom dopravy Jozefom Rážom (nominant Smeru-SD).

V rýchliku na východe Slovenska z Košíc do Žiliny došlo v stredu večer k incidentu medzi cestujúcimi, pri ktorom agresor dobodal mladú študentku. Na mieste zasahovala polícia, privolaná bola aj posádka rýchlej zdravotnej pomoci. Zdravotný stav mladej ženy, ktorú v stredu večer vo vlaku z Košíc do Žiliny údajne nožom napadol útočník, je stabilizovaný. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia