Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. januára 2024 o 8:30
Čas čítania 0:31

Na Slovensko dorazí prudká zmena počasia. Mrazy vystrieda oteplenie, v niektorých okresoch sa treba mať na pozore (+ mapa)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nízke teploty sa na Slovensku zmiernia.

Po silných mrazoch sa na Slovensku vo štvrtok mierne oteplí. Meteorológovia očakávajú, že maximálne denné teploty by mali dosahovať 0 až 5 stupňov Celzia. V niektorých regiónoch očakávajú aj sneženie, informuje portál iMeteo.

Studený front na naše územie prinesie oblačnosť. Na snehové zrážky sa musia pripraviť najmä obyvatelia na Kysuciach, Orave a Spiši. Sneh očakávajú aj na severovýchode Slovenska. Padnúť by malo maximálne 5 centimetrov.

Piatok bude chladnejší, cez víkend sa oteplí 

Mrazy –20 stupňov Celzia na našom území odborníci nepredpovedajú. V piatok by sa mali teploty pohybovať od –5 do 0 stupňov Celzia. Cez víkend sa však na územie Slovenska dostane teplejší vzduch a mrazy nebudú také silné. Teploty sa budú do konca týždňa pohybovať v intervale od  –3 do 4 stupňov Celzia. V budúcom týždni meteorológovia predpovedajú výraznejšie oteplenie.

počasie, mapa
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia